Min födelsedag 

 


 

Min födelsedag blev väldigt lyckad. 
Just nu känner jag mig så glad för alla fina människor jag har runt om mig. Finns verkligen inga ord som kan förklara hur tacksam jag är. 
Började med att bli serverad en riktigt god frulle, fick presenter och sedan skypade jag med bästis som är i Österrike. 
På förmiddagen stack jag ut och sprang 7 km i ett helt underbart väder. Solen sken, inga moln på himlen och jag hade mina nya hörlurar som visade sig vara galet bra. Tog en dusch och sedan gick jag iväg och mötte en av mina fina vänner, vi gick och köpte massa frukt som vi gjorde en fruktsallad av. Jag fick present igen och efter två timmars härligt prat om allt möjligt sa vi hejdå och jag började så smått att göra mig i ordning inför kvällen. Vid 19 var det dags för födelsedagsmiddag med familjen på Store Thor i Ystad. Blev en riktigt trevlig kväll och åh, så god mat. Blir alltid lika nöjd på Store Thor, bilderna visar vad jag åt. Nu är jag hemma igen, mätt, väldigt glad och så så tacksam. Tack alla ni som gjorde min dag så fin och tack för alla gratulationer!

Kommentarer till detta inlägg

  • ser fruktansvärt gott ut!! :) och vad roligt att du fick en så lyckad dag :D visa förresten gärna bättre bilder på dina hörlurar :) kram på dig!
  • Ja det var såå gott!! Och ja det ska jag absolut göra!:-)
  • Ja det var såå gott!! Och ja det ska jag absolut göra!:-)
  • Ja det var såå gott!! Och ja det ska jag absolut göra!:-)
  • Det såg riktigt gott ut! Hoppas du hade en bra födelsedag:)