TISDAG, TÄVLINGEN AVSLUTADNu är tävlingen om wayoutwest-solglasögonen avslutad! 
Vinnarna är kontaktade, saknar dock fortfarande svar från en av vinnarna så ni som deltog, kolla er mejl! :-)

Idag har jag mest jobbat med Fashioncorner. Har satt ihop Victorias senaste artikel om Reashopping!
Spana in den!

Eftermiddagens uppdrag blir att rensa telefonen från onödiga bilder eftersom den börjat bli så seg. Men ja, har ju trots allt över 7000 bilder i den nu.. Så det är dags. 

SENASTE PÅ FASHIONCORNER


LÄS MIN SENASTE ARTIKEL PÅ FASHIONCORNER, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ARTIKELN. 
Jag har skrivit om den plisserade kjolen! Enjoy! 

Och förresten, glöm nu inte bort att anmäla dig i min tävling om de fina solglasögonen! <-- Länk till tävlingen. 
Vinnarna dras IMORGON! 

SLARVIG TOFFSSåhär har jag haft mitt hår de senaste dagarna. Jag blir lat av värmen och bryr mig inte om att göra något annat med mitt hår än att slänga upp det i en låg, slarvig hästsvans! Ändå fint tycker jag. Ännu finare om man tar en liten hårslinga och snurrar runt snoddarna för att dölja dem och sedan fäster den undertill med en liten klämma. Men nej, de senaste dagarna har jag varit för lat för det ;-) På mig har jag en så härlig shortsdress från Urban outfitters. 

NYTT ARMBAND

Hej!
Åh jag har haft ett par helt underbara dagar nu sedan i måndags.
Bara njutit av sommaren till 100% och inte haft tid eller ens en tanke att att sitta vid datorn, därför ni fått ett par mobilinlägg här nu men jag antar att ni inte heller sitter inne och läser bloggar! Gör ni det så - ut i solen med er! :-D 

Men ja, nu är jag iallafall tillbaka med uppdateringen här. Vill börja med att visa er ett armband jag köpte här om dagen. 
Jag minns att jag i våras stod och pillade på det inne på H&M's showroom och föll för det direkt men tänkte att jag lär missa det när det väl är ute i butik. Men så fick jag syn på det och det och köpte det såklart, 50kr. FINAST. Hade velat ha det i äkta silver så att det aaaaldrig blir slitet. Nej, nu ska jag åka in till Malmö en sväng med Kim. 
Och vill ni hänga med mig om dagarna så följ mig på instagram - melissaovergaard, där uppadaterar jag ett par gånger om dagen!

 

Senaste dagarnaJust nu lever jag gott hemma i den lilla sommarstaden Ystad. Även fast det är en tråkig stad så är här väldigt fint på sommaren.  Detta är mina senaste dagar i bilder. Behöver inte beskriva hur härligt jag har det. Hoppas verkligen att ni har det lika underbart som jag! 

TÄVLING: SOLGLASÖGON


Fick här om dagen reda på att jag ska till Way out west med Devote! 
Är så peppad! Vi kommer uppdatera er från festivalen på våra bloggar och på Fashioncorner! LÄNGTAR!

Men iallafall, jag har fått tre skitsygga solglasögon att tävla ut till er. Ni ser dem på bilderna ovan. 
Allt ni behöver göra för att vinna ett par (det blir alltså tre stycken olika vinnare!) är att kommentera detta inlägget att ni vill vinna och glöm inte att skriva med er mejladress i kommentaren så jag kan kontakta er om ni skulle vinna!

Tävlingen avslutas på måndag. Lycka till nu alla!   


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNARNA ÄR KONTAKTADE. 

En bättre måndag

Delar en flaska rosé med bästa vän i kvällssolen. Bäst.
Nu känns det äntligen som sommar.  

SÖNDAGKVÄLLHar tagit hela söndagen till att packa upp lite av mina saker och göra mig hemmastadd här i mitt nya hem! 
Börjar faktiskt bli riktigt fint redan vilket känns bra, vill ju helst komma iordning med allt så fort som möjligt.
Imorgon ska jag äntligen träffa bästabästabästa vän igen och fan vad pepp jag känner mig på livet nu! Här är perfekta ställen att fota såkallade "outfitbilder" till er också, haha, ja jag har redan spanat ut det! Så jävla bloggskadad. Men jag gillar det!
Så nu kan ni vänta er måååånga fina blogginlägg!
Nej, nu ska jag fortsätta här. Vi hörs imorgon bästa läsare och ursäkta detta osammanhängande inlägg!

SÖNDAGSådärja. 
Nu är jag i Skåne igen. Gick och la mig ganska tidigt igår efter den långa dagen och sov riktigt gott hela natten.
Vaknade, gick upp, gjorde mig en kopp te och satte mig ute i trädgården och bara njöt. Hörde mina andetag och iaktog min hund som strosade runt framför mig. Soligt och varmt i vinden. Gick in i huset efter en lång stund, gjorde mig en kopp te till och satte mig med Fashioncornerjobb. Gjorde layouten till dagens artikel. Har ett sånt härligt lugn i hela kroppen. 
Nu ska jag gå och ta en lång, varm dusch och sedan börja hänga upp mina kläder och ta upp sådant man behöver ur mina flyttkartonger. Hoppas ni alla får en fin söndag! <3 

Flyttar

 

Påväg till Skåne nu!
Händer inte så mycket här på vägen..
Är väl hemma i Skåne ikväll någon gång och då ska vi packa ut alla mina möbler och flyttlådor. Mycket jobb med att flytta. ;p Det är sol iallafall och vi har massor av frukt som jag hugger in på typ hela tiden. Aja, vi hörs som vanligt lite senare eller imorgon! Puss&kram på er!