BILDER FRÅN IGÅRSådärja!

Nu gick det att ladda upp bilder.
Detta är alltså tre bilder från plåtningen igår då vi plåtade Victoria och Emilia för Fashioncorner.
Resultatet kommer bli grymt.


Idag har jag jobbat och sedan sorterat+lämnat kläder hela eftermiddagen.
Kom nyss hem och ska andas ut i två sek sen ska jag sätta ihop en artikel till FC.

 

ons + tors

Hej!

Har problem med att lägga upp bilder just nu. Men det kommer!
Igår plåtade Fashioncorner på ett tak hela dagen, jag var hemma runt 23.30 och hade då en hög mejl jag ville svara på så jag somnade inte förrän runt 1 tror jag. Och idag har jag varit uppe sedan klockan 6, fixat med artiklar och ska snart iväg till jobb och sedan till Devotekontoret i eftermiddag för att sortera alla kläder från igår. Mycket att göra, nu åker moderedaktör Elin iväg på semester också så därför blir det lite mer men jag älskar det! :-D

 

MIN TISDAG


11.30: Började dagen i Vasastan med Elin och vår ena praktikant Simone där vi plåtade lite bilder till kommande artiklar.


13.00: Jag och Simone mötte upp Fanny Staaf för att intervjua och plåta henne. Resultatet kommer upp på Fashioncorner väldigt snart.


15:00 Jag åkte till Devotekontoret och mötte upp Elin igen för fitting inför plåtningen idag. Blev mycket bra!


16.00: Massor av fina höstkläder vi varit runt och lånat av olika presskontor. Min favorit var en kappa från COS. Helt fantastisk var den.


18.00: Och innan jag hann förstå vad som hände hade jag den här i min hand. TACK älskade Devote!


20.00: Och stod några meter bakom Kanye West i ett fullsatt globen. Helt jävla GALET BRA.

 

MIN DAG + AVSLUTADE TÄVLINGAR

Tänkte mest bara berätta att tävlingen om Daniel Wellington klockan och romwe-tävlingen nu är avslutade och vinnarna är kontaktade! Stort grattis till Sandra och Josefin, kolla er mejl!
Vill bara tillägga att vinnarna är slumpmässigt valda och jag vill tacka er alla för att ni tog er tid att skriva så fina kommentarer, främst i klock-tävlingen. Ni är så himla fina allihopa. Tack! ♥

Nu har jag en lång och rolig dag med Fashioncorner framför mig.
Börjar med fotografering, sedan intervju+fotografering och efter det blir det fitting inför plåtningen imorgon och sist planeringsmöte! Är hemma ikväll igen någon gång, ska försöka ta massor av bilder till er.

Ha en fin tisdag alla!

 

TÄVLING

Vi börjar veckan med en tävling tycker jag!
Jag är så glad för mina nya solglasögon från Lensway så jag tänkte att det kunde vara kul att tävla ut ett par likadana till någon av er!
Allt ni behöver göra är att kommentera detta inlägget att ni vill vinna och glöm inte att skriva er mejladress så jag kan kontakta dig om du vinner! Tävlingen avslutas om en vecka.
LYCKA TILL NU ALLA!

(De två andra tävlingarna jag har nu kommer att avslutas senare idag.)


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. 

 

OM ATT MÅ DÅLIGTJag är väldigt glad för alla era fina ord och tankar ni deltat med er av på sista tiden, om hur glad och positiv jag upplevs vara. Det värmer för jag är väldigt glad och mår så bra just nu så det är jättebra att ni ser och märkter det! Det är så det ska vara! Men jag känner ändå jag behöver säga ett par ord till er och eftersom många av er bett mig skriva lite fler, längre och personliga texter så är detta ett bra tillfälle.

Jag vill prata lite om det här med att må dåligt. Jag vill inte att ni tror att jag aldrig mår dåligt. Vi alla mår dåligt någon gång, så är det bara. Just jag har mått något så otroligt dåligt under vissa stunder i mitt liv, så dåligt som vissa av er som tur är aldrig ens kommer kunna föreställa er och som vissa av er tyvärr själva har upplevt. Vad som fått mig att må dåligt är något jag valt att absolut inte ta upp i bloggen för min blogg ska vara en glad, mysig och fin plats. Här ska man må bra och trivas helt enkelt. Men ni måste veta att detta bara är bloggen, inte hela mitt liv. Att jag fortfarande har perioder och dagar då jag blir påmind av mitt lilla helvete men att jag tar mig genom det. Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv och om hur mycket ens inre faktiskt kan klara av. Hur stark man kan vara om man verkligen vill. Jag vet att det är tack vare allt jag gått igenom som gjort mig till den jag är idag och fått mig att klara av allt jag gjort hittills. Och jag är så jävla glad för det.

Jag kommer nog aldrig berätta i bloggen vad som fått mig att må dåligt och det vet jag att ni respekterar. Men att jag mått dåligt är ändå viktigt att ta upp, och som ni märker, att jag idag är glad och mår väldigt bra. Att det jobbiga faktiskt har ett slut och man får aldrig glömma att det alltid finns hjälp och stöd att få. Det kan hjälpa med att bara berätta för en fin vän eller prata med någon man har förtroende för. Inget behöver egentligen förändras men bara att berätta för någon kan göra att allt känns lite lättare iallafall. Och man ska aldrig skämmas. Jag skämdes väldigt mycket till en början men förstod att just det som drabbat mig inte är något jag kan styra över och hade kunnat hända vem som helst. När jag slutade skämmas, ja, då blev allt lättare!

Idag tycker jag inte att det är svårt att prata med folk om mina dåliga stunder, dock kan jag ibland känna att vissa tycker det blir obevkämt när man pratar om det för de vet inte hur de ska hantera det. Och ja, det kan jag såklart förstå eftersom det är ett ämne som är väldigt jobbigt och negativt laddat helt enkelt. Men att må dåligt är ju inget konstigt egentligen eftersom, som sagt, vi alla gör det någon gång. Vi kan inte alltid må bra och man måste må sämre någon gång för att kunna känna glädje över saker och ting. Många av er har märkt och påpekat att jag kan glädjas och känna lyckorus över väldigt små saker som att till exempel ha ett fint skrivblock, att dricka ett gott te ur en fin mugg, att köpa hem nya blommor till lägenheten och så vidare. Saker som kanske inte har någon betydelse för någon annan men som kan få mig att känna enorm glädje. Jag tycker det är en väldigt fin egenskap att ha och just jag har fått den pågrund av att jag haft mina jobbiga stunder.

En sak som jag också vill tillägga är att om någon väljer att prata med dig om något som för den personen är väldigt jobbigt, lyssna! Lyssna lyssna lyssna. Tänk på att den personen samlat mod till att vända sig just till dig men kanske ändå inte får fram allt som han/hon egentligen vill ha sagt. Ta det på allvar. Lyssna. Säg aldrig bara "jaha okej, vad jobbigt" utan försäkra dig om att personen är okej och om inte, lyssna - stötta - hjälp. Att bara finnas där är så otroligt viktigt.

Slutligen, ta hand om er mina fina läsare. Ni är värda det bästa, glöm aldrig det!

 

Lite sommarglädje!Ni har, med all rätt, bett mig ett flertal gånger om att sätta ihop några bra Spotifylistor till er.
Så varsågoda, här har ni Lite sommarglädje! <-- Börjar med den eftersom den känns mest passande just nu.
Enjoy! :')

 

VARDAG: BILDER FRÅN MIN FREDAGHade en väldigt fin dag igår.
Efter jobbet tog jag en liten runda på stan och fastnade inne på Zara där det finns så himla mycket fint just nu. Provade massor där och hade väl hoppats på att plaggen endast skulle vara fina på galgen och inte på mig för att slippa tänka på dem sedan men nej, allt jag provade var jättefint på också så nu kan jag ju såklart inte sluta tänka på dem.. Typiskt. Fick ju fånga mitt förnuft och hänga tillbaka det mesta men två fina linnen fick det bli iallafall.

Efter den lilla shoppingen mötte jag upp fina Caroline och tog en fika på nyöppnade Espresso House på Stureplan.
Vi satt på bästa plasten - Inne fast ändå ute eftersom där inte är något fönster hehe!
Efter ett par jättetrevliga timmar där så åkte jag snabbt hem om och sedan till söder och tog ett glas rosé (älskar rosé) med en annan Caroline. Är så glad för att sommaren äntligen är här.

 

Lite morgonshopping igen


Båda plagg kommer härifrån. <--
Kunde inte motstå att klicka hem de här två underbaringarna nu imorse.
Om klänningen sitter bra är den verkligen helt perfekt i mina ögon.
Byxdressen är också så himla fin, ååh längtar längtar längtar till det kommer hem till mig!

 

MY DAYIdag har vi på Fashioncorner plockat kläder på olika presskontor för en modeplåtning vi ska göra nästa vecka, njutit av solen och haft ett stort planeringsmöte. En mycket bra dag helt enkelt!

 

Senaste uppdaterade på Devote.se

http://shukatt.devote.se
shukatt
http://neama.devote.se
neama
http://bengan.devote.se
bengan
http://sofialilliehorn.devote.se
sofialilliehorn
http://lisaablaadstrom.devote.se
lisaablaadstrom
http://ffridaurberg.devote.se
ffridaurberg
http://emmatjell.devote.se
emmatjell
En gratis blogg från Devote.se. Starta en blogg du också.  http://melissablogg.devote.se