CALEFORNIA USAIgår fick jag hem lite kläder från http://motedronningen.com/ bland annat denna finfina tröjan. (Solglasögonen har jag bara för att dölja mina svullna ögon, ni vet)
http://motedronningen.com/ är en norsk sida och ni borde verkligen ta er en titt! 

lite bilder från igårLite bilder från Lund igår. Hur var er kväll? Jag hade extremt kul hela tiden. Vi åkte till Lund vid ett tiden från Ystad, träffade massa folk och hade det trevligt. Vid kl 21 åkte vi tillbaka till Ystad för att dra vidare på fest.
Tack för igår alla!

Idag har jag bara segat hela dagen, kollat på film, 2012. Den var väl sådär, ingen hit precis men ett helt okej tidsfördriv. Ni får ha det bra alla! Vi hörs imorgon.  

VALBORG!

Hejsan alla! Ville bara säga att jag hoppas att ni får en trevlig valborg! :D Jag ska strax dra iväg till Lund, jag kommer jag inte kunna uppdatera mer idag så vi hörs imorgon, kameran är med så uppdaterar med massa bilder imorgon! Nu är jag stressad som vanligt, måste rusa! CIAO :D 

++++

Hej på er! Jag vet att uppdateringen varit seg de sista dagarna. Hela dagen idag har jag försökt få rätt med min nya blogg men den vill inte riktigt som jag vill. Nu är där dock bara ett litet problem kvar så snart är den klar och jag kommer börja uppdatera som vanligt/bättre igen! Länkar den såfort den är klar.  

OnsdagNi anar inte hur härligt väder det har börjat bli i här i Skåne nu. Nu är sommaren verkligen påväg! Om en månad är jag på siestafestivalen och tre dagar efter jag kommit därifrån hem drar jag, Frida&Frida till turkiet! Åååhhh fan vad jag har längtat efter detta.

Ikväll ska jag försöka acceptera och svara på resten av era kommentarer, jag har halkat efter med det lite de senaste dagarna, har hela tiden trott att min nya blogg skulle varit klar ju, men nej. Inte än. Väldigt snart dock!
Ciao!

 

snart valborg


Bild från förra valborg; såhär såg det ut i partytältet dagen efter. Haha, galet.

På fredag är det valborg! Jag ska till Lund och festa med ett gäng vänner, ska bli hur kul som helst!
Vad ska ni göra? Berätta! :)

Ursäkta den dåliga uppdateringen de senaste dagarna.. Väntar på att min nya blogg ska bli klar, då ska jag uppdatera som aldrig förr haha! (Den skulle egentligen vara klar idag men nej...teknikerna är fortfarande inte klara.) 

film
Frida och Frida på bilderna.

Såhär kan det se ut en helt vanlig rörlig bild lektion. Jag, Frida och Frida håller på att göra en liten musikvideo. Måste säga att jag är ganska imponerad av Frida som lyckades komma upp på den dära stolpen på bild 1..
 

SöndagHej på er! Detta är antagligen ett av mina sista inlägg här på Devote. Imorgon eller på tisdag ska min nya blogg vara helt klar och då kommer jag att länka den så att ni hittar den! Jag ser verkligen fram emot bytet, det kommer bli hur bra som helst!

Helgen har hittils sett ut såhär:
Fredag - Fest. Kom hem halv 6 på morgonen.
Lördag - Segade hela dagen. Åt grillat och på kvällen stack jag iväg och träffade lite folk hemma hos Kajsa. Trevligt som bara den!  

perfect perfect perfect
Här kommer två bättre bilder på mina nya underbaringar.

Trodde att min nya blogg skulle vara klar nu, tekniker osv jobbar förfullt med den men det har dragit ut på tiden. Men snart är den väl förhoppningsvis klar!

Idag är det ääääntligen fredag och helg! Jag har dock inga planer än. Vi får se vad som händer. Nu ska jag svara på era kommentarer! Vi hörs, ciao!  

And Im feeling goodÄnnu en tygpåse från http://tshirtstore.se/

Nu är det är bara 5 veckor kvar till jag, Frida och Frida ska till Turkiet! Så snabbt tiden gått, känns inte som att det var alls längesen vi satt och räknade ner "nu är det 4 månader kvar... ". Jag är dock lite orolig att vi inte ska komma iväg nu pågrund av vulkanen på Island. Jag hoppas verkligen att flygtrafiken är som vanligt tills vi ska åka, tycker synd om alla som har fått ställa in sina resor..

Nu ska jag fixa med lite saker, vi hörs sen! Ciao!