SKIDOR!


FOTO: Frida.

Imorgon är det dags. Jag ska för första gången i mitt liv, prova att åka skidor. Frida, som har åkt i ca 10 år, ska lära mig! Haha, jag undrar verkligen hur detta kommer sluta. Sålänge jag inte bryter benet eller något i den stilen så är jag nöjd. Nejmen, det kommer bli skitkul! Vi är bara borta en dag så uppdateringen behöver ni inte oroa er för. Någon som har några roliga skid-upplevelser att dela med sig av? Eller kanske några tips och råd?
Jag vill höra allt! :D

NU: Grey's Anatomy!
 

TisdagtisdagtisdagHeeeeeeeeeej! Idag har jag faktiskt kunnat börja tro på våren och sommaren igen. Att det fina vädert någon gång ska komma tillbaka. Det har kännts hopplöst, men så idag, fick jag äntligen se den älskade solen igen. (Vi behöver inte nämna att det snöade)

Det har gått två dagar i skolan, och jag är redan trött på den. Eller, mest trött på de tidiga morgnarna. Jag brukar inte lägga mig i tid och det får jag minsann ångra varje morgon. Och eftermiddag. Kan oftast inte hålla mig vaken när jag kommer hem efter skolan, måste sova två timmar. Haha. Ikväll börjar desperate housewives igen förresten, missa inte det!

 

Monday
Har inte kunnat ladda upp nya bilder idag, så ni får nöja er med några gamla från arkivet :)

Såjaha, då var skolan igång igen. Redan fullt upp, läxa i mediakunskap och omprov i matte. Det var ett helvete att gå upp imorse, fick tvinga mig själv att rulla av sängen så att jag skulle vakna. Och ändå hade jag sovmorgon till tjugo i elva. Fasar inför morgondagen då jag börjar klockan 8..
 

++++

Hallå! Tänkte mest bara säga att jag lever! Min 18årsdag blev mycket lyckad, är så tacksam att jag har så fina människor omkring mig. Ni är bäst, tack för allt <3 br="">
På dagen bjöd Frida och Frida på fika och gav mig present. På kvällen blev jag iväg körd av Frida och Frida, med ögonbindel (hade ingen aning om vart jag skulle) och när jag får ta av den står alla mina fina vänner framför mig och skriker "grattis!". Jag blev så jävla glad och överraskad! De hade förberett middag och fest och jag var inte hemma förrän klockan fem imorse. Väldigt lyckad och galen kväll.

Har fått massa fina presenter. Bla pengar, turkietresan betald, körkortet betalt, nytt objektiv och presentkort till tatuering.

Nu ska jag sova, fattar inte varför jag fortfarande är vaken. Blev firad av en del av släkten idag så jag var tvungen att gå upp tidigt och har varit extremt trött hela dagen. Men vi hörs imorgon, nu vet ni att jag fortfarande lever iallafall ;) CIAO!
 

18!!!!!

Peace&Love 2009


Lagade mat i vårt lilla stormkök.


En morgon gick vi och la oss klockan 8. (!) Det var för varmt i tältet så vi gick och la oss ute i en park. När vi vaknade klockan 11 hade jättemånga andra gjort precis samma sak och tagit sina sovsäckar och lagt sig runt omkring oss.


Frida i morgonsolen.


Fridas ben och mitt ben. Shorts <3 font="">


Jag och Frida träffade tre jättesöta och trevliga tjejer! (Dom och Frida på bilden) Någon som känner igen dom? Läser ni detta så skriv! :D


Jag, kvällssol <3 br="">
Satt och kollade igenom bilder från Peace&Love. Jag saknar det och jag saknar sommaren. Festival är något man måste besöka någon gång i sitt liv. Det är något av det roligaste som finns.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag. Kolla någon film med Frida och äta lite onyttigt. Imorgon fyller jag 18! :D:D:D
 

långt långt bortIgår var det onsdag. Jag trodde jag skulle vara hemma den kvällen, men istället sticker jag iväg på en liten trevlig fest, kommer hem vid 4. Tar med mig morgontidningen in.

Torsdag. Vaknar vid 11, känns som att jag glömt något. Kommer på att vi är ett gäng som ska fika på espresso house idag vid kl 2. Gör mig iordning och sticker dit. Jävligt trevligt som vanligt, 17 pers blev vi den här gången. Fikade i några timmar sen åkte jag hem och gjorde tacos. Och just nu känner jag hur jävla trött jag är. Som tur är verkar det bli en lugn kväll ikväll. 

Förresten, nu är det bara två dagar till jag äntligen (ÄNTLIGEN!!!!!!) fyller 18.

brunch hos frida

Imorse bjöd Frida mig och Frida på våfflor, smooties, kaffe, bagels osv.. Väldigt gott och trevligt. Har även tillbringat dagen där med film och snack.

Förövrigt, det ser ut att bli Way Out West för min del i sommar!
Och ja, jag ska snart acceptera och svara på era kommentarer :)

a flower for you


Idag är det ett år sen. Ett helt jävla år har gått sen min mormor dog..

" Du faller handlöst framför mig på din väg mot okända land. Och när din sjukdom tagit dig ska jag ge någon gata ditt namn. Tar fram vår kamera, tar ännu en bild där du bara ler och ligger still. Det verkar så enkelt vännen, ändå är det så obegripligt svårt.

Ja, det verkar så enkelt vännen men ingenting i denna världen var väl någonsin lätt att förstå.
Jag tog en roll när du blev sjuk, en roll som krävde hårdare hud. Min kraftreserv den tar snart slut som min tro på en ingripande gud. I ditt stora hjärta börjar slagen bli små. Och du rör min kind så jag förstår att det bara är timmar tills du går.

Fem steg bakåt, två steg fram. På lite håll liknar det dans och i drömmen håller du i min hand.
Det verkar så enkelt vännen, ändå är det så obegripligt svårt.
I en värld byggd av män för männen. Där ingenting har något värde utom minnet av allt som var vårt. "

Text: M -Kent.

BESÖKSREKORD

Igår hade jag besöksrekord på nästan 5500 besökare, galet kul! Ville bara välkommna alla nya läsare, hoppas ni stannar! :)
bloglovin

Idag ska jag till Ikea och handla lite nytt till mina rum. Vi hörs sen!